Jak na věc


hřebenatka svatojakubská cena

Marinovaný tuňák se salátem z fazolových lusků

    Suroviny Česnek, Chilli paprička, Citronová šťáva, Cukr třtinový, Hřebenatka, Limetková šťáva, Lotosový kořen, Okurka salátová, Sezam - semena, Sůl, Zázvor mletý mají zadané všechny známé hodnoty.
     V misce si smícháme sůl, pepř, 25 ml oleje a limetkovou šťávu. Maso z hřebenatky svatojakubské nakrájíme na plátky a pomažeme směsí z misky. Necháme chvíli odležet.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    Na talíř už jen rozložíme maso a přidáme trochu chilli směsi. Vše na závěr ozdobíme plátky okurky, sezamovým semínkem a nasucho osmaženým lotosovým kořenem.
    V misce si smícháme sůl, pepř, 25 ml oleje a limetkovou šťávu. Maso z hřebenatky svatojakubské nakrájíme na plátky a pomažeme směsí z misky. Necháme chvíli odležet.
     Na talíř už jen rozložíme maso a přidáme trochu chilli směsi. Vše na závěr ozdobíme plátky okurky, sezamovým semínkem a nasucho osmaženým lotosovým kořenem.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00