Jak na věc


hukvaldska pekarna ostrava marianske hory

Kuchyňská váha nerezová SKS 5305 - Sencor

     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Suroviny Anglická slanina, Houby nakládané, Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný, Olej slunečnicový, Pepř bílý, Rýže dušená, Sůl, Vejce slepičí, Vepřová kýta, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
    Suroviny Hořčice plnotučná, Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
    Hukvaldská pekárna Vám nabízí široký sortiment pekárenských výrobků. Pečeme koláče, koláčky, preclíky a drobné pečivo na svatby, oslavy i rodinné příležitosti. To vše na prodejnách v Hukvaldech v Moravskoslezském kraji a pod hradem Karlštejn ve Středních Čechách.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!


Hukvaldská roláda postup přípravy receptu:

    V pánvičce na másle usmažíme polotuhou vaječnou smaženici, ochucenou solí (0.5 lžičky), bílým pepřem a odstavíme ji z plotny. Scedíme konzervovaný zelený hrášek, zamícháme do vajíček a směs dáme na připravený plát. Maso zabalíme do rolády a pevně stáhneme nití, aby se roláda neotevřela.
    Vepřovou kýtu omyjeme, osušíme a rozkrájíme ji tak, aby vznikl velký plát. Naklepeme jej, osolíme, opepříme, potřeme zlehka plnotučnou hořčicí. Po celé ploše masa rozložíme plátky anglické slaniny.
    Pokud jste byli s našimi tradičními výrobky spokojeni a přejete si je odebírat ve stejné kvalitě jako doposud, stále působíme na Hukvaldské pekárně v Karlštejně (Karlštejn č. 47).
     V pánvičce na másle usmažíme polotuhou vaječnou smaženici, ochucenou solí (0.5 lžičky), bílým pepřem a odstavíme ji z plotny. Scedíme konzervovaný zelený hrášek, zamícháme do vajíček a směs dáme na připravený plát. Maso zabalíme do rolády a pevně stáhneme nití, aby se roláda neotevřela.
    Do zapékací mísy dáme 4 lžíce oleje, 1 lžíci sádla, položíme na něj roládu a dáme do předem vyhřáté trouby péct. Pečeme při 220°C přibližně 15-20 minut, maso polijeme výpekem a podlijeme 1.5-2 dl vody. Mísu zakryjeme a pečeme přibližně ještě 40-45 minut. Během doby maso poléváme výpekem a podle potřeby podléváme vodou.


Stačí se přihlásit nebo registrovat

    Roládu nakrájíme na porce a upravíme na talíře. Jako přílohu podáváme dušenou rýži, kterou polijeme výpekem. Přiložíme nakládané sladkokyselé houby a podáváme.
     Vepřovou kýtu omyjeme, osušíme a rozkrájíme ji tak, aby vznikl velký plát. Naklepeme jej, osolíme, opepříme, potřeme zlehka plnotučnou hořčicí. Po celé ploše masa rozložíme plátky anglické slaniny.
     Roládu nakrájíme na porce a upravíme na talíře. Jako přílohu podáváme dušenou rýži, kterou polijeme výpekem. Přiložíme nakládané sladkokyselé houby a podáváme.
    Naše pobočka ve Špindlerově mlýně a Horoměřicích ukončila provoz (pekárnu ve Špindlerově Mlýně převzal nový provozovatel. Děkujeme našim zákazníkům a věříme, že budou i nadále s výrobky pekárny spokojeni.
     Do zapékací mísy dáme 4 lžíce oleje, 1 lžíci sádla, položíme na něj roládu a dáme do předem vyhřáté trouby péct. Pečeme při 220°C přibližně 15-20 minut, maso polijeme výpekem a podlijeme 1.5-2 dl vody. Mísu zakryjeme a pečeme přibližně ještě 40-45 minut. Během doby maso poléváme výpekem a podle potřeby podléváme vodou.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00