Jak na věc


kváskový bezlepkový chléb recept

Silvestrovské pohoštění trochu jinak - připravte si crostini!

    Suroviny Cukr krupice, Droždí, Voda pitná, Brambory, Jablka, Ocet jablečný, Sůl, Voda pitná, Voda pitná, Olej slunečnicový mají zadané všechny známé hodnoty.
    Suroviny Lněné semínko, Mléko plnotučné, Mouka amarantová, Mouka bezlepková, Mouka pohanková, Semínka slunečnicová loupaná, Vločky pohankové bio, Xantanová guma mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.


Desetitisíce receptů do vašeho mobilu a tabletu

    Do mísy nasypeme 400 g bezlepkové směsi Schär B, 2 lžíce pohankové mouky, 1 lžíci amarantové mouky, 1 lžíci slunečnicových semínek, 1 lžíci lněných semínek a 1 lžíci pohankových vloček. Ještě přidáme 1 lžíci nastrouhaných jablek, 1 lžíci jablečného octa, 1 lžičku chlebového koření, 1 lžičku soli, 0.5 lžičky guarové gumy a 1 nastrouhaný vařený brambor. Přilijeme kvásek, 3 dl vlažné vody, 0.5 dl vlahého mléka a vše promícháme. Těsto důkladně uhněteme a vložíme do olejem vymazané formy. Chléb necháme kynout asi 40 minut. Poté ho dáme do předehřáté trouby na 220°C a pečeme dozlatova přibližně 40 minut. Během pečení chleba 2 x 3 potřeme vodou.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    Kefírový bezlepkový chléb s tvarohem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 60 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
     Do mísy nasypeme 400 g bezlepkové směsi Schär B, 2 lžíce pohankové mouky, 1 lžíci amarantové mouky, 1 lžíci slunečnicových semínek, 1 lžíci lněných semínek a 1 lžíci pohankových vloček. Ještě přidáme 1 lžíci nastrouhaných jablek, 1 lžíci jablečného octa, 1 lžičku chlebového koření, 1 lžičku soli, 0.5 lžičky guarové gumy a 1 nastrouhaný vařený brambor. Přilijeme kvásek, 3 dl vlažné vody, 0.5 dl vlahého mléka a vše promícháme. Těsto důkladně uhněteme a vložíme do olejem vymazané formy. Chléb necháme kynout asi 40 minut. Poté ho dáme do předehřáté trouby na 220°C a pečeme dozlatova přibližně 40 minut. Během pečení chleba 2 x 3 potřeme vodou.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00