Jak na věc


lapače tuku do digestoří

Odsávací zákryty a lapače tuku z nerezu

    Lapač tuku je koncový element používaný v provozech s velkým výskytem tukových par v odsávaném médiu (kuchyně, restaurace, velké vývařovny). Zachycený tuk ve vložce lapače stéká do spodní části, kde se shromažďuje usazování tuků v potrubí, snižuje se nebezpečí samovznícení na minimum a zvyšuje se životnost potrubí a ventilátorů.
    Lapač tuku se skládá z vnějšího rámečku, který je zabudován do digestoře šroubovým nebo nýtovým spojem a výměnné vložky lapače opatřené sběrným žlábkem nebo miskou.
    Po naplnění lapače je nutné tento vyčistit. Dále dle stavu zanesené výměnné vložky je nutné v pravidelných intervalech (doporučuje se 1 x měsíčně) vložku vyjmout, ponořit do odmašťovací lázně (bude tvořena z roztoku vody a saponátu), kde se odmastí. Po odmaštění se vložka vypere v čisté vodě, nechá se okapat, osušit a nasadí se zpět do vnějšího rámečku.
    Digestoře jsou vyráběny z nerezové oceli o síle 0,8 – 1,00 mm s broušeným povrchem, jsou svařované s okapovým žlábkem s kohoutkem. Digestoře jsou vybaveny lapači tuku a osvětlením.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00