Jak na věc


mrkvové šátečky ze špaldové mouky

Povidlové šátečky z mrkvového těsta

    Vyzkouším hned zítra! Bábovka z dneška už téměř není - stavil se i brácha (opravit internet hihi), tak jsem musela poslat kousek i skoro švagrové...
    Tak jsem je strčila do trouby, ale s těstem se tak příšerně špatně pracovala, že mě na ně přešla chuť.. patlala jsem se s ním asi hodinu. Kde jsem udělala chybu?! Radši zůstanu u vynikajících oříškových kapes, které plním místo dýní avokádovou nutellou a je to mňamka :)
    Tak to nevím. Je pravda, že jsem je občas koupila v Bazalce u nás v HK, těsto bylo úplně stejné. A vůbec jsou ty recepty hodně podobné. Zkuste jinačí, třeba vám bude sedět víc. A nebo pomazat vajíčkem před pečením.
    Dělala jsem, chuťově boží, ale těsto nebylo moc spojité. Mokré dost, ale trhalo se.Také koukám, že já je měla oranžové, jak sněhulák nos a ty tvoje jsou jen lehce béžové. Jak moc jsi nastrouhala tu mrkev? Třeba by moc velké kousky mohla být ta chyba..Ale jinak super recept, náplň totálně nejlepší!!


Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00