Jak na věc


placky praha

Rychlé rizoto s uzeninou a sýrem

    Pravý italský parmezán se nazývá Parmigiano-Reggiano a je chráněnou značkou původu. Název parmezán se používá pro sýry ho napodobující. Vyrábí se z čerstvého, částečně odtučněného kravského mléka. Sýry mají tvar bochníků o průměru mezi 35 - 45 centimetrů a tloušťce 18 - 34 cm, které se nechají 15 - 20 dnů máčet v solném roztoku. Následuje zrání na dřevěných policích, které se pohybuje od 1 roku do 3 let.
    Rozpoznat jazykAfrikánštinaAlbánštinaAngličtinaArabštinaArménštinaÁzerbájdžánštinaBarmštinaBaskičtinaBěloruštinaBengálštinaBosenštinaBulharštinaCebuánštinaČeštinaČičevštinaČínština (Zied)Čínština (Trad)DánštinaEsperantoEstonštinaFilipínštinaFinštinaFrancouzštinaGalicijštinaGruzínštinaGudžarátštinaHaitská KreolštinaHauštinaHebrejštinaHindštinaHmongštinaHolandštinaChorvatštinaIgboštinaIndonéštinaIrštinaIslandštinaItalštinaJaponštinaJavánštinaJidišJorubštinaKannadštinaKatalánštinaKazaštinaKhmerštinaKorejštinaLaoštinaLatinaLitevštinaLotyštinaMaďarštinaMakedonštinaMalajálamštinaMalajštinaMalgaštinaMaltštinaMaorštinaMarátštinaMongolštinaNěmčinaNepálštinaNorštinaPandžábštinaPerštinaPolštinaPortugalštinaRumunštinaRuštinaŘečtinaSesothštinaSinhálštinaSlovenštinaSlovinštinaSomálštinaSrbštinaSundánštinaSvahilštinaŠpanělštinaŠvédštinaTádžičtinaTamilštinaTelužštinaThajštinaTurečtinaUkrajinštinaUrdštinaUzbečtinaVelštinaVietnamštinaZulu


Náhradní ochranné fólie na 75 mm placky (100 ks)

    Složení těchto zeleninových prstů budete mít plně pod kontrolou. Za pár korun získáte spoustu zdravého pokrmu bez jakýchkoliv chemikálií. |Zeleninové prsty můžete bez obav zamrazit. Dejte je i s prkénkem do mrazáku, a po hodině je sesypejte do velkého igelitového pytle.
    AfrikánštinaAlbánštinaAngličtinaArabštinaArménštinaÁzerbájdžánštinaBarmštinaBaskičtinaBěloruštinaBengálštinaBosenštinaBulharštinaCebuánštinaČeštinaČičevštinaČínština (Zied)Čínština (Trad)DánštinaEsperantoEstonštinaFilipínštinaFinštinaFrancouzštinaGalicijštinaGruzínštinaGudžarátštinaHaitská KreolštinaHauštinaHebrejštinaHindštinaHmongštinaHolandštinaChorvatštinaIgboštinaIndonéštinaIrštinaIslandštinaItalštinaJaponštinaJavánštinaJidišJorubštinaKannadštinaKatalánštinaKazaštinaKhmerštinaKorejštinaLaoštinaLatinaLitevštinaLotyštinaMaďarštinaMakedonštinaMalajálamštinaMalajštinaMalgaštinaMaltštinaMaorštinaMarátštinaMongolštinaNěmčinaNepálštinaNorštinaPandžábštinaPerštinaPolštinaPortugalštinaRumunštinaRuštinaŘečtinaSesothštinaSinhálštinaSlovenštinaSlovinštinaSomálštinaSrbštinaSundánštinaSvahilštinaŠpanělštinaŠvédštinaTádžičtinaTamilštinaTelužštinaThajštinaTurečtinaUkrajinštinaUrdštinaUzbečtinaVelštinaVietnamštinaZulu


Dršťková polévka na slovácký způsob

    1 lžička návod na domácí výrobu {text:"Tím si zaručíme, že nebude obsahovat glutaman, ani jiné chemikálie.", title: "Proč ji vyrábět doma?"} {text:"Použít můžeme i vegetu obsahující glutaman, ne každý jej však chce do jídla dávat. Rozhodnutí je na každém kuchaři.."} {text:"Co je glutaman sodný se dočtete v sekci: co je to?"}
    Výborná pochoutka, která velmi připomíná sýr lučinu. Podle tohoto receptu vyrobíte asi 500 gramů velmi levného sýru.|Pokud chcete laborovat, používejte různé druhy bílého jogurtu. Jelikož každý výrobce používá svůj druh bakterií, tak samozřejmě chuť bude vždy mírně odlišná, vždy však opravdu skvělá.|Samozřejmě se nejedná o originální návod na termizovaný sýr lučina, ve kterém se používají speciální kultury bakterií.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00