Jak na věc


recept na polevku s hlívou ústřičnou

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.

    Hlíva ústřičná je elixírem mládí, co chutná. Na webu Hlíva ústřičná recepty se můžete přesvědčit, že je tato zázračná houba delikatesa, díky níž se i z obyčejného pokrmu stane gurmánský zážitek. Má jemnou chuť a příjemné houbové aroma. Hlíva ústřičná tak může být využita do omáček či polévek, ale i zcela samostatně. Lze ji vařit, smažit, péct, zapékat. Může být předkrmem i hlavním chodem, fantazii se rozhodně meze nekladou. Pokud vás hlíva ústřičná zaujala, pak určitě některé recepty vyzkoušejte. Nejen že si pochutnáte, ale dodáte svému tělu zdraví prospěšné látky.
    Blahodárné účinky způsobují cenné látky, které hlíva ústřičná obsahuje. Dokážou zabraňovat různým infekcím v jejich rozvoji a mají regenerační schopnosti. Hlíva ústřičná se tak nejvíce zasazuje o posílení imunity a celkové kondice, mimo to však chrání před nejrozšířenějšími civilizačními chorobami, protože příznivě ovlivňuje stav cévního systému a hladinu cholesterolu v krvi. Tato zázračná houba je tedy velmi doporučovaná pro zařazení do jídelníčku. Na webu Hlíva ústřičná recepty najdete i různé varianty úprav.


Silikonová obracečka Mastrad široká - fialová - Mastrad

    Hlíva ústřičná je houba, která díky svým vlastnostem nachází všestranné využití. Není jen zdravou pochoutkou, ale také prostředkem alternativních léčebných metod. Hlíva ústřičná je často popisována jako zázračná, a to na základě blahodárných látek, které obsahuje. Přisuzují se jí především protizánětlivé, protivirové a protirakovinné účinky. Na stránkách Hlíva ústřičná receptyse dozvíte nejen o účincích hlívy na lidský organismus, ale také můžete vyzkoušet mnoho variant úprav této houby.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Suroviny Hlíva ústřičná, Máslo čerstvé, Pepř černý mletý, Petržel kudrnka, Smetana 12% (konzumní) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
    Z vepřového masa odeberte přebytečnou šťávu a tuk a rozdělte po vláknech. Přidejte ho ke konci vaření do polévky spolu s nakrájenou jarní cibulkou. Pokud máte rádi pikantní chutě, přidejte i chilli papričku. Nakonec dochuťte rybí omáčkou.
    Nejvýznamnější složku představují beta glukany, mimo nich je však hlíva ústřičná zásobárnou vitamínů ze skupiny B, vitamínu K, D a C, nenasycených mastných aminokyselin a také stopových prvků (selen, železo, chróm, jód, měď, sodík, zinek), v neposlední řadě také sterolů, proteinů a vlákniny.


Silvestrovské pohoštění trochu jinak - připravte si crostini!

    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    V hrnci roztavíme máslo, přisypeme šalotku, orestujeme, přidáme hlívu a zvolna smažíme asi 10 minut. Zalijeme vývarem, přidáme brambor, osolíme, opepříme, přidáme strouhaný muškát, povaříme 5 minut, přilijeme smetanu a vaříme dalších 5 minut.
    Receptů, jak připravit tuto chutnou houbu s léčivými účinky, není nikdy dost. Ruku na srdce, kdo by si mohl dovolit zanedbávat snižování cholesterolu, což je jeden z malých zázraků, které hlíva umí?


Desetitisíce receptů do vašeho mobilu a tabletu

    Klasická čínská medicína bere člověka jako celek, jehož zdravotní obtíže mají vzájemné souvislosti, u kterých je třeba hledat příčiny a ty následně řešit, právě s využitím přírodních zdrojů. K těm dle dochovaných písemností a tradic vždy patřila i hlíva ústřičná, která byla a je považována za zázrak a elixír mládí. V 60. a 70. letech minulého století byla hlíva ústřičná zkoumána i vědecky. Výsledky těchto testů potvrdily staletou moudrost, že hlíva ústřičná působí blahodárně na lidský organismus, a zájem o tuto houbu začal enormně narůstat. Aktuálně je hlíva ústřičná doporučována jako doplněk stravy, který je prevencí a lékem mnoha onemocnění. Vyzkoušejte také chutné pokrmy z hlívy na našich stránkách Hlíva ústřičná recepty.
     V hrnci roztavíme máslo, přisypeme šalotku, orestujeme, přidáme hlívu a zvolna smažíme asi 10 minut. Zalijeme vývarem, přidáme brambor, osolíme, opepříme, přidáme strouhaný muškát, povaříme 5 minut, přilijeme smetanu a vaříme dalších 5 minut.
    V hrnci rozehřejte olej a orestujte na něm zázvor a prolisovaný česnek. Přidejte mrkev nakrájenou na tenké nudličky, plátky hub a chvilku společně opékejte. Zalijte vývarem a 10 minut povařte.
    Držková polévka z hlívy.100g cibule,olej,malá lžička grilovacoho koření.Cibuli pokrájíme na drobno a s trochou koření osmažímea s bramborami 30g,100g nastr.mrkve.600g hlívy omyjeme pokrájíme na proužky přidáme k bramborám k mrkvi a přisypeme červenou sypanou papriku,sůl,petrželku zelenou,zamícháme a 20min.povaříme.Zahustíme 80g nasrouhaných brambor přidáme ze 4paliček prolisovaný česnek .Povaříme a přisypeme majoránku.Dle chuti dosolíme.Je polévka rychlá a navíc výborná.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00