Jak na věc


recept z rýžového papíru

mohou pouze přihlášení uživatelé.

     Mrkev a celer necháme 5 minut povařit ve vroucím nálevu, poté vyjmeme, přelijeme studenou vodou a dáme stranou. Nálev opět uvedeme k varu, odstavíme z plotny a necháme v něm nabobtnat rýžový papír.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Pláty rýžového papíru potřeme křenem wasabi, naplníme zeleninou a pevně srolujeme. Závitky necháme hodinu odležet v chladu, poté servírujeme šikmo překrojené.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    Mrkev a celer necháme 5 minut povařit ve vroucím nálevu, poté vyjmeme, přelijeme studenou vodou a dáme stranou. Nálev opět uvedeme k varu, odstavíme z plotny a necháme v něm nabobtnat rýžový papír.


Milujivareni.cz - Recepty, online kuchařka, škola vaření

    Cibuli a 2 stroužky česneku nakrájíme nadrobno, chilli papričku bez semínek usekáme. V pánvi rozehřeje olej a cibuli na něm 3 minuty restujeme, pak přidáme česnek a ještě minutu opékáme. Přidáme cherry rajčátka a rajčatovou šťávu, osolíme a opepříme, okořeníme chilli papričkou a vinným octem. Zvolna vaříme asi 15 minut, nakonec omáčku dochutíme cukrem a případně ještě solí a pepřem. Maso dáme do misky a přidáme najemno nakrájenou šalotku a zbytek česneku, osolíme a opepříme. 5 snítek oregána otrháme a nasekáme, přisypeme k masu, promícháme a podle potřeby zahustíme strouhankou, navlhčenou rukou uděláme malé šištičky. Rýžový papír namočíme vždy po jednom do vlažné vody a hned ho vyndáme. Na kraji papíru dáme šištičku masa, postranní kraje přehneme k sobě a pak maso zarolujeme. Závitky vaříme v páře asi 10 minut, podáváme ihned přelité pikantní omáčkou a ozdobené čerstvým oreganem.
    Zeleninové závitky z rýžového papíru - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 45 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
     Pláty rýžového papíru potřeme křenem wasabi, naplníme zeleninou a pevně srolujeme. Závitky necháme hodinu odležet v chladu, poté servírujeme šikmo překrojené.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00