Jak na věc


rychly koláč s tvarohem a ovocem

Rychlý ovocný koláč s tvarohem, Recepty - vaření, Hyperbydleni.cz

    Píšu jak tatar, tak znovu... Úžasný recept o pár surovinách. Říkám to pořád - jediná stránka, ze které se mi vše povede. A že už jsem těch receptů odtud zkusila tolik! A kdyby jednou... :) Díky za to, že jste! Fotky dokonalé, a ještě lepší na tom je, že dobroty vypadají tak i v reálu. A ta chuť!
    Na těsto: 20 lžic polohrubé mouky, 10 lžic cukru krupice, 20 lžic mléka, 8 lžic oleje, 2 vejce, prášek do pečiva Náplň: 2 tvarohy, ovoce dle chuti, žmolenku
    Pokud ho sníte do 24 hodin, stačí před zdobením pocukrovat a nechat tak 10 minut stát.. Ovoce se zakonzervuje a neosychá. Pokud je to na delší dobu, pak leda potřít každý kousek cukrářským želé.
    Všechny přísady smícháme dohromady a šlehačem mícháme 3 minuty. Nalijeme na vymazaný plech. Na těsto naházíme lžící střídavě tvaroh smíchaný s cukrem a mlékem a střídavě dávame ovoce. Pokryjeme tak celé těsto. Navrch nasypeme žmolenku a dáme péct.
    Dobrý den,je nějaký způsob, jak by si jahody ponechaly svůj čerstvý vzhled? U většiny moučníků mi ovoce na povrchnu oschne a stáhne se do sebe, takže je šťavnaté jen uvnitř.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00