Jak na věc


strouhaný tvarohový koláč na plech podle jiřiny bohdalové

CELEROVÁ POMAZÁNKA smícháme strouhaný syrový celer, majolku, utřený česnek, trochu oleje a strouhaný salám

    4 FILÉ BÁRA HRZÁNOVÁ kousky mraženého filé dáme do misky, zalijeme bílým vínem, osolíme, přidáme chilli papričky, česnek, šafrán a trochu olivového oleje; necháme přes noc odležet a další den orestujeme i s marinádou na pánvi; podáváme s rýží nebo s uvařenými nudlemi, které zakapeme sojovou omáčkou a na oleji osmahneme lehce dohněda FILÉ ŽEŇA KUDEŘÍKOVÁ porce filé oboustranně posolíme, potřeme česnekem a obalíme ve směsi ze čtvrt lžičky pepře, čtvrt lžičky drceného kmínu, čtvrt lžičky sladké papriky, čtvrt lžičky pálivé papriky, 1 lžičky kari koření a 3 lžic hladké mouky; poté porce filé zprudka opečeme do zlatova (pokapeme je lžící přírodního červeného vína), narovnáme na pekáč, pokryjeme anglickou slaninou a plátky másla, podlijeme tukem z opékání a necháme zapéci; podáváme s tatarskou omáčkou či kečupem, do kterého jsem vmíchali na drobounko nakrájený česnek, cibuli, okurku a dále sůl, pepř, cukr, kari koření event. křen HOVĚZÍ GULÁŠ zadní hovězí (loupanou plec nebo kližku) nakrájím


Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00